Köp hundkläder online

Pilotjacka, prinsesskjol, regnrock eller bandanas; idag finns det ett nästan lika stort utbud av hundkläder som det finns för människor och det är roligare än någonsin att beställa utstyrslar för sin bäste vän. Beroende på vilka behov hunden har, hur stor den är och om den har särskilda krav eller hälsoproblem så finns det alltid flera alternativ att välja mellan och det är just därför som nätet är den bästa platsen att handla på.

Att tänka på innan köpet
Oavsett anledningen till varför man vill köpa kläder till sin hund så är det alltid viktigt att hålla några olika faktorer i åtanke. Först och främst kommer storleken och innan man sätter igång med att handla är det bra att mäta hunden. Ta ett måttband och utrusta dig med godbitar och snälla ord och mät sedan din hund på följande ställen: runt bröstkorgen, halsen, från nacken till början av svansen samt tasstorleken. När man skall köpa kläderna så kommer sajten fråga vilken storlek man vill ha och det brukar stå mått under alternativen så att man kan beställa kläder som passar perfekt.

Olika raser, olika behov
Alla hundar har olika behov och i många fall är det viktigt vilken ras de är. Det är inte ovanligt att vissa hundraser har specifika hälsoproblem och när man skaffar hund är det viktigt att man gör grundliga efterforskningar om detta. En labrador kan till exempel få problem med höfterna när den blir äldre och därför är det viktigt att den inte blir kall på det stället, medan Yorkshire terriers lätt kan drabbas av både värmeslag och förkylningar. Anskaffa därför kläder som passar efter hund och årstid och undvik på så sätt hälsoproblem hos din älskade vovve.

Ha kul med kläderna
En gång i tiden bestod hundkläder enbart av praktiska, filtliknande omslag som endast tjänade sitt praktiska syfte och inget annat. Idag kan man välja mellan massor av roliga modeller; varför hålla hunden varm med en tråkig brun tygsadel när man kan kan välja en tuff läderjacka eller en tjusig chaneldräkt. Det finns koppel och selar som är designade som coola bandanas med döskallar eller Swarowskikristaller och man kan experimentera med färger och modeller så mycket man vill. Man kan till och med matcha hundens kläder med sina egna eller varför inte klä sig i rakt motsatta stilar: en tuff kille med en liten prinsessa eller en trendig affärskvinna med en liten hippevovve. Ha kul med kläderna och uttryck både din egen och hundens karaktär när du skall göra dina val.

Praktiska val
När du skall välja kläder bör du naturligtvis tänka på den egna plånboken men också hur mycket tid du har att syssla med skötseln av dem. En intrikat pärlklänning kräver ju mer tid än en enkel tygtröja. Se också till att du har en garderob för alla säsonger så att hunden är torr i ur och skur och sval när den värsta sommarhettan kommer. På nätet kan du hitta perfekta kläder för alla tillfällen och samtidigt att handla online är rena nöjet!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*